L’Associació, Policia Local i Guàrdia Civil, junts contra els robatoris

Diversos establiments del municipi han assistit a un taller per conéixer les mesures bàsiques i més rapides per evitar estafes i robatoris

El Saló de Plens de l’Ajuntament va acollir un taller dirigit als comerços de l’Eliana per tal de transmetre el Pla de Seguretat del Ministeri de Comerciants i Turisme així com donar a conéixer les mesures bàsiques i més rapides per evitar estafes i robatoris.
Aquesta xarrada va estar organitzada per l’Associació de Comerç, Restauració i Serveis de l’Eliana en col·laboració amb la Policia Local del municipi i la Guàrdia Civil amb la finalitat de prevenir aquestes accions en dies tan assenyalats com les festes nadalenques.
Una nova acció organitzada per l’Associació que busca formar els comerciants de l’Eliana per evitar qualsevol problemàtica o imprevist.

 

*Varios establecimientos del municipio han asistido a un taller para conocer las medidas básicas y más rapidas para evitar estafas y robos

El Salón de Plenos del Ayuntamiento acogió un taller dirigido a los comercios de la Eliana para transmitir el Pla de Seguridad del Ministerio de Comerciantes y Turismo así como dar a conocer las medidas básicas y más *rapides para evitar estafas y robos.

Esta charla estuvo organizada por la Asociación de Comercio, Restauración y Servicios de la Eliana en colaboración con la Policía Local del municipio y la Guardia Civil con el fin de prevenir estas acciones en días tan señalados como las fiestas navideñas.

Una nueva acción organizada por la Asociación que busca formar los comerciantes de la Eliana para evitar cualquier problemática o imprevisto.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *