Conveni Caixa Popular

L’associació de comerciants es sumea al conveni de Caixa Popular i Unió Gremial

LLIRIA, 5 de juny. Representants de les associacions de comerciants de Llíria, La Pobla de Vallbona, l’Eliana i Bétera s’han sumat aquest matí al conveni de col·laboració subscrit entre Unió Gremial i Caixa Popular per a impulsar el comerç local.

L’objectiu d’aquest acord és contribuir a incentivar el crèdit en els comerços i les empreses associades a este tipus de col·lectius, membres de Unió Gremial, a través d’una sèrie d’avantatges, com la Targeta de Compra Local de Caixa Popular. Es tracta d’un instrument de pagament d’ús exclusiu, que permet als clients finançar les seues compres fins a en 6 mesos sense interessos.

A la signatura del conveni, presidida per la presidenta de la Mancomunitat de Camp de Túria i alcaldessa de Marines, Mª Dolores Celda, han assistit la directora de zona de Caixa Popular, Alicia Soler; el vicepresident de Unió Gremial, Juan Motilla; el president de la  Federació del  Comerç de Llíria, Jorge Navarro; el president de l’Associació de Comerciants  Viu l’Eliana, Sergio Podscharly; el representant de l’Associació de Comerciants de Bétera, Raúl Camps, així com el president de l’Associació Empresarial de la Pobla de Vallbona, José Durá.

En la seua intervenció, la presidenta de la Mancomunitat ha ressaltat la importància d’aquest tipus d’iniciatives en les quals els diferents agents socials de la comarca s’uneixen per a promocionar i dinamitzar el Camp de Túria. “Aquest conveni és un bon exemple d’açò. Hem de seguir treballant de forma conjunta per a potenciar el comerç local, que és el que dóna vida als pobles. Cal donar a conèixer els avantatges dels nostres comerços i dur a terme accions per a la seua revitalització”, ha assenyalat la presidenta de la Mancomunitat.

LLIRIA, 5 de junio. Representantes de las asociaciones de comerciantes de Llíria, La Pobla de Vallbona, l’Eliana y Bétera se han sumado esta mañana al convenio de colaboración suscrito entre Unió Gremial y Caixa Popular para impulsar el comercio local.

El objetivo de este acuerdo es contribuir a incentivar el crédito en los comercios y las empresas asociadas a estos colectivos, miembros de Unió Gremial, a través de una serie de ventajas, como la Tarjeta de Compra Local de Caixa Popular. Se trata de un instrumento de pago de uso exclusivo, que permite a los clientes financiar sus compras hasta en 6 meses sin intereses.

A la firma del convenio, presidida por la presidenta de la Mancomunitat de Camp de Túria y alcaldesa de Marines, Mª Dolores Celda, han asistido la directora de zona de Caixa Popular, Alicia Soler; el vicepresidente de Unió Gremial, Juan Motilla; el presidente de la Federació del Comerç de Llíria, Jorge Navarro; el presidente de la Asociación de Comerciantes Viu L’Eliana, Sergio Podscharly; el representante de la Asociación de Comerciantes de Bétera, Raúl Camps, así como el presidente de la Asociación Empresarial de la Pobla de Vallbona, José Durá.

En su intervención, la presidenta de la Mancomunitat ha resaltado la importancia de este tipo de iniciativas en las que los distintos agentes sociales de la comarca se unen para promocionar y dinamizar el Camp de Túria. “Este convenio es un buen ejemplo de ello. Tenemos que seguir trabajando de forma conjunta para potenciar el comercio local, que es el que da vida a los pueblos. Hay que dar a conocer las ventajas de nuestros comercios y llevar a cabo acciones para su revitalización”, ha señalado la presidenta de la Mancomunitat.