L’Associació de Comerç, Restauració i Serveis de l’Eliana renova la seua imatge i obri nous canals de comunicació

L’Associació de Comerç, Restauració i Serveis de l’Eliana ha realitzat una renovació del seu nom i imatge corporativa per tal d’estar a l’avantguarda en els nous temps que corren i ha obert nous canals de comunicació que permetran millorar la relació amb els establiments adherits i el públic general.

Així, el nom que fins ara ens ha identificat «Viu l’Eliana», s’ha modificat per «L’Eliana, poble comercial» o «comerç de l’Eliana» on tots els establiments es poden veure reconeguts d’una forma més acollidora però, també, el canvi s’ha motivat per la necessitat de fer veure a la ciutadania la diversitat d’establiments que hi ha en el nostre municipi.

Sota el paraigua de «L’Eliana, poble comercial», volem demostrar que el nostre poble és el millor lloc per gaudir de l’oci i les compres, on els serveis són el motor econòmic més fort que hi existeix i, a més, volem crear una marca on la qualitat i el tracte proper es fomenten com les nostres senyes d’identitat.

Per tot açò, també s’han obert nous canals de comunicació. Ara, els establiments del nostre poble també estaran presents a Instagram i You Tube, i és que som sabedors de la importància d’estar presents a les xarxes per tal de divulgar els nostres productes i la nostra marca.

A més a més, s’ha dissenyat una nova pàgina web més interactiva i moderna, amb una nova imatge que siga un reflex de la realitat dels establiments de la nostra associació i de la capacitat d’adaptació als nous mitjans que tenim.

El president de l’associació, Sergio Podscharly, ha destacat l’esforç que s’està realitzant des de l’entitat per adaptar-se a les noves formes de comunicació i ha destacat la importància d’aquestes novetats que, «són un clar reflex de la nostra aposta per modernitzar-se sense abandonar la tradició».

L’Eliana, Poble Comercial, continuarà treballant com ha fet fins ara perquè el comerç local estiga al lloc que es mereix, realitzant activitats i formacions diverses amb què els seus socis puguen anar 
endinsant-se en el nou aparador digital que és Internet.  

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *