La Fira de Nadal de l’Eliana dona el tret d’eixida a les celebracions d’aquestes festes

Més de 25 estands van emplenar la plaça del País Valencià on comerç i gastronomia van oferir una àmplia oferta del que podem trobar als establiments de la nostra localitat.Com cada any, l’arribada del Nadal a l’Eliana ve marcada per una fita molt especial per al comerç local: la Fira de Nadal, on més de 25 establiments de la nostra localitat han volgut acostar al públic la seua oferta nadalenca, facilitant la tasca d’agafar idees per als regals que encarregaran al Pare Noel o als Reis Mags d’Orient.

Així, al llarg de l’intens cap de setmana, han estat milers les persones que s’han apropat per gaudir del que allí s’oferia i és que enguany la gastronomia tenia un pes molt important, amb una zona pensada per recarregar les forces després de fer la volteta pels estands.

Com ja és tradició, la Fira es va iniciar amb l’acte d’inauguració que va tindre lloc el dissabte al matí on van estar presents membres de la corporació municipal i el president de l’Associació de Comerç, Restauració i Serveis de l’Eliana. Tots van coincidir en la importància d’aquests esdeveniments i van ressaltar els xicotets establiments com motors econòmics de la localitat.

Després, i amb les formalitats complides, tocava gaudir de l’àmplia oferta que allí hi havia. Però també de les activitats que estaven preparades, i és que la Banda Juvenil de la Unió Musical de l’Eliana va ficar les notes al matí del dissabte amb un concert de nadales.

A les activitats matinals es va unir també el ‘Tren del xicotet comerç’, gratuït, i on els assistents a la Fira han pogut fer una volteta pels carrers de la nostra localitat. Aquesta activitat, una de les més esperades, va estar en funcionament al llarg de tot el cap de setmana.

Ja a la vesprada de dissabte, tocava gaudir d’un dels moments més especials per a grans i menuts, la inauguració oficial del Nadal al nostre municipi. Amb un conte enrere, les llums del Nadal ho van il·luminar tot i van fer que el nostre poble es veja ja immers en les festes nadalenques.

Després, l’escola municipal de dansa va oferir una «zambomba flamenca», un espectacle on es van escoltar nadales i es va ballar moltíssim, animant al públic assistent.

Diumenge, el dia arrancava amb una desfilada de models, i és que la plaça es va convertir en passarel·la per acollir les novetats que diverses tendes de roba van mostrar als assistents. Roba juvenil, per a dona, per a xiquets i xiquetes… tota una mostra de la moda que hi tenim al poble.

Després, va ser el moment de «xalar» amb la música de Trobadorets, qui van fer gaudir a tots els assistents.

Tot un ventall de possibilitats que han fet de la plaça l’epicentre dels actes del cap de setmana, que des de l’Associació de Comerç, restauració i serveis han catalogat com un gran èxit de participació.

 I amb aquesta Fira finalitzada, el Nadal ja està a l’Eliana.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *